Vesivuotohälytin Expertit | Asennuspalvelua ammattitaidolla


Asennamme vesivuotohälyttimet keittiöön ja kylpyhuoneeseen ennaltaehkäisemään vesivahingot. Edistämme toiminnallamme turvallista asumista ja tuomme rahallista säästöä asumiskustannuksiin.
Facebook
#vesivuotohälytin #vuotohälytin #asennus #palovaroitin #Suomi

"Rakastamme työmme tavoitteita, joista kaikki hyötyvät"

 • Tavoitteenamme on säästää 10 miljoonaa euroa vuosittain vesivahinkojen aiheuttamista kustannuksista taloyhtiöille ja asukkaille.


 • Asennamme vesivuotohälyttimet keittiöön ja kylpyhuoneeseen, ennaltaehkäisemään vesivahingot. Edistämme toiminnallamme turvallista asumista ja tuomme rahallista säästöä asumiskustannuksiin.


 • Lue, miksi vesivuotohälyttimien asentaminen kannattaa.

Tutustu tuotteisiimme ja tilaa haluamasi palvelut.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, hotellit, liikehuoneistot ja uudiskohteet.

"Avaimet käteen palvelu ja selkeä, sekä edullinen hinnoittelu ovat vahvuutemme"

Edistämme toiminnallamme turvallista asumista ja tuomme rahallista säästöä asumiskustannuksiin.

"Vesivahinko aiheutti mittavat kustannukset talöyhtiölle ja osakkaalle"
Vesivuotovahtien käyttö tuottaa merkittävää säästöä taloyhtiölle ja sen asukkaille:

 • Vakuutusyhtiöt antavat 5-10% alennusta taloyhtiön vakuutuksista ja asukkaat saavat omista kotivakuutuksista 5-10% alennuksen, jos asunnoissa on vesivuotohälytin asennettuna. Käytännössä hälyttimet tuottavat rahaa asukkaille koko ajan.

Monet vanhemmat astianpesukoneen letkut ja lavuaarin putkistot vuotavat usein huomaamatta astianpesukoneen tai kaapiston alle ja voivat aiheuttaa pahoja vesivahinkoja talon lattian sekä seinän runkoihin. Usein tilassa alkaa kasvaa vaarallista homekasvustoa.Siksi on todella tärkeää tehdä huolellinen vuoto- ja kosteushälyttimen asennus. Asunnon omistaja, vuokralainen tai yritys, sekä vakuutusyhtiöt ja taloyhtiöt haluavat minimoida kaikki riskit.

*Hälyttimet maksavat itse itsensä takaisin noin 10 vuodessa.

Turvaa ja tuottoa sijoitetulle pääomalle


 • Kokonaiskustannus 5 vuoden kuoletusajalla vain 1,75€ -2,16€ kuukaudessa per kohde. Tämän lisäksi monet vakuutusyhtiöt antavat maksuetuja kiinteistö- ja kotivakuutuksesta. Parhaassa tapauksessa hankintakustannus voi tällöin olla jopa 0€ / kk.90% Vesivuotohälytin Experttien uusista asiakkaista hankkii vesivuotohälyttimet vasta vesivuotovahingon satuttua.

Miksi?


 • Yleisin syy, miksi hälyttimiä ei ole aikaisemmin asennettu, on vahva usko, että vesivahinko ei satu omalle kohdalle. Remontti- ja kuivausyritykset kiittävät, kun taloyhtiön osakkaat maksavat korjauskustannukset.


 • Eniten vesivahinkoja aiheuttavat vuotavat astian- ja pyykinpesukoneet, sekä eri syistä tukkeutuneet viemärit.


 • Valitettavan yleisiä ovat myös suihkussa lattiakaivon päälle nukahtamiset, jotka voivat suuren vesimäärän vuoksi nopeasti levittää vahinkoa läpi koko talon kerrosten.


 • Tällöin vahingon kustannus voi nousta jopa satoihin tuhansiin euroihin. Jos taloyhtiö, vahingon aiheuttaja ja vakuutusyhtiö rupeavat vielä riitelemään korvauksista oikeudessa, voi vahingon kustannus nousta kolminkertaiseksi.

Vesivuotohälytin Experttien käyttämät laiteet ovat vakuutusyhtiöiden suosittelemia

 • Vesivuotohälyttimien hankinta ja asennustyö on kauttamme edullista. Tavoitteemme on saada mahdollisimman iso säästö asumiskustannuksiin estämällä vesivuodot ja minimoimalla niiden aiheuttamat vahingot.


 • Toimintaperiaatteemme tavoitteena on asentaa kerralla taloyhtiön kaikkiin huoneistoihin vuotovahdit; kun laitteen hankinta ei ole osakkaan vastuulla, voi taloyhtiö varmistua järjestelmän toimivuudesta talossa. Tällöin taloyhtiön ja asuinhuoneistojen arvo nousee (asunnon myyntitilanteessa).