Palvelut ja Tuotteet

Vesivuotohälyttimien asennus

Tuotetiedot

Vesivuotohälyttimien (2kpl) asennus taloyhtiön asuinhuoneistojen keittiöön ja kylpyhuoneeseen alk.199,00€/asuinhuoneisto.

Sisältää: 1kpl vesivuotohälytin keittiöön - 1kpl vesivuotohälytin kylpyhuoneeseen. Tilaa tästä

Huoneistojen kuntokatselmus

Tuotetiedot

Vesivuotohälyttimien asennuksen yhteydessä tehtävä asuinhuoneistojen kuntokatselmus taloyhtiölle. alk. 25€/asuinhuonesto.

(vesiliitännät, ilmavaihto, sähköliitännät, PDF-raportti)

Tarjous voimassa 30.5.2019 asti! Asuinhuoneistojen kuntokatselmus taloyhtiöille 1€/asuinhuoneisto (norm.hinta 25€), taloyhtiön koko min. 40 asuinhuoneistoa*. Tilaa palvelu tästä

www.halytinexpertit.fi

Palovaroittimien asennus

Tuotetiedot

Vesivuotohälyttimien asennuksen yhteydessä palovaroittimen asennus asuinhuoneistoon alk. 25€. (Hintaan sisältyy palovaroitin ja asennus.) Tilaa palvelu tästä

www.halytinexpertit.fi

Vesivuotohälyttimien huolto/ylläpitopalvelu

Tuotetiedot

Vesivuotohälyttimien huolto/ylläpitokäynti alk. 15,00€ sis. vesivuotohälyttimien (2kpl) paristojen vaihdon ja paristot.

Tilaa palvelu tästä

www.halytinexpertit.fi

Palovaroittimien huolto/ylläpitopalvelu

Tuotetiedot

Palovaroittimien huolto/ylläpitokäynti alk. 15,00€ sis. palovaroittimien (2kpl) paristojen vaihdon ja paristot. Tilaa palvelu tästä

www.halytinexpertit.fi

Tavoitteenamme on säästää 10 miljoonaa euroa vuosittain vesivahinkojen aiheuttamista kustannuksista tarjoamalla ensiluokkaisen palvelun ja tuotteet kaikille. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa haluamasi palvelut.

Meiltä saat vesivuotohälyttimien asennukset avaimet käteen palveluna

  • Asennamme vesivuotohälyttimet keittiöön ja kylpyhuoneeseen ennaltaehkäisemään vesivahingot. Tilauksen yhteydessä voi halutessasi valita palovaroittimien asunnuksen tai huollon suoritettavaksi samalla käynnillä.


  • Edistämme toiminnallamme turvallista asumista ja tuomme rahallista säästöä asumiskustannuksiin.  • Vesivuotohälyttimien asennus taloyhtiön asuinhuoneistojen keittiöihin ja kylpyhuoneisiin avaimet käteen palveluna.

Vesivuotohälytin Expertit

Tavoitteenamme on säästää 10 miljoonaa euroa vuosittain vesivahinkojen aiheuttamista kustannuksista tarjoamalla ensiluokkaisen palvelun ja tuotteet kaikille.

Tutustu tuotteisiimme ⇩ ja tilaa haluamasi palvelut.